Ons team

 

De kracht van KS Bedrijfsmakelaars laat zich kenmerken door zijn veelzijdigheid. De makelaars vullen elkaar aan. Ieder heeft zijn eigen specialisme, waardoor de juiste kennis altijd in huis is. Het spreekt voor zich dat we discreet, betrouwbaar en onafhankelijk werken. Daarnaast gaat het ons om oplossingsgerichtheid en zijn we niet vies van Amsterdamse humor.
Elke makelaar binnen ons bedrijf heeft zijn sporen in de vastgoedwereld verdiend. Ieder beschikt over een breed netwerk, houdt van hard werken en strijdt voor de belangen van de cliënt.

 

Merijn Hartog
eigenaar | makelaar

Merijn

Met gedegen kennis van de Groot-Amsterdamse vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in het creëren van de juiste match tussen cliënt en pand, kenmerkt Merijn zich door zijn toewijding, creatieve invalshoek en oprechte aanpak. Na afronding van een Bachelor of Science als ingenieur in Bouwkunde/Architectuur heeft hij geruime tijd gewerkt als vastgoed adviseur in bedrijfsonroerendgoed bij DRS Makelaars. Na in 2011 toegetreden te zijn als partner van KS Bedrijfsmakelaars, runt hij vanaf mei jl. met bezieling het kantoor waar hij een niche positie heeft verworven in het vinden en koppelen van de exceptionele panden die Amsterdam rijk is. 

email: merijn@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 4180 8794

 

Roy Verhoeven
makelaar

Roy Een hart voor Amsterdams vastgoed en een ondernemersdrive die zijn cliënten altijd ten goede komt. Zo valt Roy als makelaar het beste te typeren. Hij gaat tot het uiterste voor zijn cliënten en zoekt voor ieder vraagstuk naar oplossingen. Roy maakte in februari 2018 de overstap naar KS Bedrijfsmakelaars. Hij deed in het begin van zijn carrière ervaring op bij een aantal vastgoedbeleggers. Daarnaast werkte hij geruime tijd bij Colliers International, waar hij op de agency-afdeling klanten begeleidde bij de verhuur of aanhuur van bedrijfsmatig vastgoed. Op de capital market-afdeling stond hij zijn klanten bij tijdens de verkoop of aankoop van onroerend goed beleggings-portefeuilles. Hij heeft zijn bachelor Vastgoed & Makelaardij behaald en aansluitend zijn master Real Estate Management aan de University of the West of England in Bristol. 
 

email: roy@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 2372 8270

 

Angela Spruit
office manager

Dienstverlening loopt als een rode draad door het CV van Angela. Ze is werkzaam geweest in de zorg, de luchtvaart en het bedrijfsleven.
Vanaf 2000 was zij als intermediair actief op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en heeft voor veel Amsterdamse bedrijven zinvolle vrijwilligersprojecten georganiseerd.  De laatste jaren heeft zij als receptioniste en management assistent gewerkt.
Sinds januari 2019 versterkt zij ons team als office manager. Met haar passie voor 17e-eeuwse kunst en de stad Amsterdam voelt Angela zich thuis op ons kantoor nabij het Museumplein.
 

email: angela@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 207994898