Ons team

 

De kracht van KS Bedrijfsmakelaars laat zich kenmerken door veelzijdigheid. De makelaars vullen elkaar aan. Ieder heeft zijn eigen specialisme, waardoor de juiste kennis altijd in huis is. Het spreekt voor zich dat we discreet, betrouwbaar en onafhankelijk werken. Daarnaast gaat het ons om oplossingsgerichtheid en zijn we niet vies van Amsterdamse humor. Elke makelaar binnen ons bedrijf heeft zijn sporen in de vastgoedwereld verdiend, beschikt over een breed netwerk, houdt van hard werken en strijdt voor de belangen van de cliënt.

 

Merijn Hartog
eigenaar | makelaar

Met gedegen kennis van de Groot-Amsterdamse vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in het creëren van de juiste match tussen cliënt en pand, kenmerkt Merijn zich door zijn toewijding, creatieve invalshoek en oprechte aanpak. Na afronding van een Bachelor of Science als ingenieur in Bouwkunde/Architectuur heeft hij geruime tijd gewerkt als vastgoed adviseur in bedrijfsonroerendgoed bij DRS Makelaars. Na in 2011 toegetreden te zijn als partner van KS Bedrijfsmakelaars, runt hij vanaf mei jl. met bezieling het kantoor waar hij een niche positie heeft verworven in het vinden en koppelen van de exceptionele panden die Amsterdam rijk is. 

email: merijn@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 4180 8794

 

Nick Verberne
Makelaar

Na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde in 2013 is Nick zijn carrière begonnen als Junior bedrijfsmakelaar bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars in Haarlem. Via Brockhoff
Bedrijfsmakelaars in Amstelveen bouwde hij verder aan zijn werkervaring in de commerciële vastgoedbranche. Najaar 2019 is Nick gestart bij KS Bedrijfsmakelaars. Nick haalt zijn energie uit het bij elkaar brengen van partijen door eerlijk en duidelijk advies, dit staat altijd voorop.
Daarbij komt een goede dosis humor en plezier welke hij haalt uit zijn werk. Zijn interesses liggen bij architectuur, duurzaamheid en de ontwikkeling van de vastgoedmarkt. Een constant veranderende markt en alle ontwikkelingen daaromheen houden hem scherp en op deze manier probeert hij zich te onderscheiden. Momenteel is hij bezig met een studie Energieprestaties en duurzaamheid binnen utiliteitsgebouwen welke hij begin 2020 verwacht af te ronden. Kortom een leergierige, ondernemende, betrouwbare makelaar.

email: nick@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 8185 5741
 


Tom  Huber
makelaar

Na zijn opleiding Small Business & Retail Management is Tom begonnen als adviseur voor beleggingsverzekeringen. Hierna heeft hij voor de technische arbeidsbemiddeling gekozen, een recruitment functie waarbij hij de juiste match tot stand moest brengen voor zowel kandidaat
als klant. Nu heeft Tom de overstap gemaakt naar het commercieel vastgoed, waarbij een
kwalitatieve match maken altijd voorop staat voor Tom. Leergierigheid, spontaniteit en enthousiasme kenmerkt hem. Hij is de meeste recente aanvulling op ons team.


email: tom@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 2259 1477
 Angela Spruit
office manager

Dienstverlening loopt als een rode draad door het CV van Angela. Ze is werkzaam geweest
in de zorg, de luchtvaart en het bedrijfsleven. Vanaf 2000 was zij als intermediair actief op het
gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en heeft voor veel Amsterdamse bedrijven zinvolle vrijwilligersprojecten georganiseerd. De laatste paar jaren heeft zij als management assistent gewerkt voor onder andere Allen & Overy en Lexence. 
Sinds januari 2019 versterkt zij ons team als office manager. Met haar passie voor 17eeeuwse kunst
en de stad Amsterdam voelt Angela zich thuis op ons kantoor nabij het Museumplein.


email: angela@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 207994898