Ons team

Ons team: veelzijdig, discreet en met gevoel voor humor

De kracht van KS Bedrijfsmakelaars laat zich kenmerken door zijn veelzijdigheid. De makelaars vullen elkaar aan. Ieder heeft zijn eigen specialisme, waardoor de juiste kennis altijd in huis is. Het spreekt voor zich dat we discreet, betrouwbaar en onafhankelijk werken. Daarnaast gaat het ons om oplossingsgerichtheid, zijn we niet vies van Amsterdamse humor en deinzen we nergens voor terug.
Elke makelaar binnen ons bedrijf heeft zijn sporen in de vastgoedwereld verdiend. Ieder beschikt over een breed netwerk, houdt van hard werken en strijdt voor de belan-gen van de cliënt.


Ronald Schoonenberg
Founding Partner

RonaldAls founding partner van KS Bedrijfsmakelaars zit ondernemen in zijn bloed. Op zijn 25e werd Ronald Schoonenberg beëdigd tot makelaar en taxateur. Tien jaar later begon hij met KS Bedrijfsmakelaars. Of het nu gaat om een wooncomplex, een kantoor, een hal, een sale en leaseback of een ingewikkelde belegging – Ronald regelt het snel en discreet, is tegelijkertijd oplossingsgericht en beschikt over een uitgebreid netwerk.
Zijn doel is om KS Bedrijfsmakelaars te positioneren als een onafhankelijke, persoonlijke en echte Amsterdamse makelaar. Als hét alternatief voor de vele internationale makelaarskantoren.


Email: ronald@ksbedrijfsmakelaars.nl
Tel: +31 6 5344 3832

 


Merijn Hartog
Partner

Merijn In 2010 stapte Merijn over naar KS Bedrijfsmakelaars en werd samen met Ronald partner en eigenaar van KS Bedrijfsmakelaars. De toegevoegde waarde van Merijn Hartog zit in zijn positieve aanpak en zijn volle overgave. Iedere cliënt kan bij hem terecht. Van particuliere beleggers tot en met mediabedrijven, van grote institutionele beleggers tot en met advocatenkantoren. Naast zijn werk als betrokken makelaar - gekenmerkt door een directe aanpak – heeft hij ook oog voor ontwerpen en interieur. Zijn kennis dankt hij mede aan zijn studie bouwkunde/architectuur, waar hij afstudeerde als ingenieur.


Email: merijn@ksbedrijfsmakelaars.nl
Tel: +31 6 4180 8794

 

 

Roy Verhoeven
Makelaar

Roy Een hart voor Amsterdams vastgoed en een ondernemersdrive die zijn cliënten altijd ten goede komt. Zo valt Roy als makelaar het beste te typeren. Hij gaat tot het uiterste voor zijn cliënten en zoekt voor ieder vraagstuk naar oplossingen. Roy maakte in februari 2018 de overstap naar KS Bedrijfsmakelaars. Hij deed in het begin van zijn carrière ervaring op bij een aantal vastgoedbeleggers. Daarnaast werkte hij geruime tijd bij Colliers International, waar hij op de agency-afdeling klanten begeleidde bij de verhuur of aanhuur van bedrijfsmatig vastgoed. Op de capital market-afdeling stond hij zijn klanten bij tijdens de verkoop of aankoop van onroerend goed beleggings-portefeuilles. Hij heeft zijn bachelor Vastgoed & Makelaardij behaald en aansluitend zijn master Real Estate Management aan de University of the West of England in Bristol. 
 

Email: roy@ksbedrijfsmakelaars.nl
Tel: +31 6 2372 8270

 

 

Zoë Klein
Stagiaire

ZoëHoewel nu nog een stagiaire toont Zoë aan dat ze haar vak binnen de makelaardij en vastgoedbranche uitstekend verstaat. Ze volgt de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) aan de Hogeschool Utrecht. Bij KS Bedrijfsmakelaars wil Zoë haar kennis uitbreiden. Gedurende haar stage houdt ze zich vooral bezig met onderzoek naar de optimalisatie van bedrijfsprocessen binnen KS Bedrijfsmakelaars. Zoë is een echte teamplayer en leergierig. Dit combineert ze met humor en een opgewekte uitstraling. Vier eigenschappen die perfect aansluiten bij ons team.


Email: zoe@ksbedrijfsmakelaars.nl
Tel: +31 6 1595 2948