Ons team

 

De kracht van KS Bedrijfsmakelaars laat zich kenmerken door zijn veelzijdigheid. De makelaars vullen elkaar aan. Ieder heeft zijn eigen specialisme, waardoor de juiste kennis altijd in huis is. Het spreekt voor zich dat we discreet, betrouwbaar en onafhankelijk werken. Daarnaast gaat het ons om oplossingsgerichtheid en zijn we niet vies van Amsterdamse humor.
Elke makelaar binnen ons bedrijf heeft zijn sporen in de vastgoedwereld verdiend. Ieder beschikt over een breed netwerk, houdt van hard werken en strijdt voor de belangen van de cliënt.

 

Merijn Hartog
eigenaar | makelaar

Merijn

Met gedegen kennis van de Groot-Amsterdamse vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in het creëren van de juiste match tussen cliënt en pand, kenmerkt Merijn zich door zijn toewijding, creatieve invalshoek en oprechte aanpak. Na afronding van een Bachelor of Science als ingenieur in Bouwkunde/Architectuur heeft hij geruime tijd gewerkt als vastgoed adviseur in bedrijfsonroerendgoed bij DRS Makelaars. Na in 2011 toegetreden te zijn als partner van KS Bedrijfsmakelaars, runt hij vanaf mei jl. met bezieling het kantoor waar hij een niche positie heeft verworven in het vinden en koppelen van de exceptionele panden die Amsterdam rijk is. 

email: merijn@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 4180 8794
 

Nick Verberne
makelaar


Na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde in 2013 is Nick zijn carrière begonnen als Junior bedrijfsmakelaar bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars in Haarlem. Via Brockhoff Bedrijfsmakelaars in Amstelveen bouwde hij verder aan zijn werkervaring in de commerciële vastgoedbranche. Recent is Nick gestart gestart bij KS Bedrijfsmakelaars.

Nick haalt zijn energie uit het bij elkaar brengen van partijen door eerlijk en duidelijk advies, dit staat altijd voorop. Daarbij komt een goede dosis humor en plezier welke hij haalt uit zijn werk in de vastgoedbranche. Daarnaast liggen zijn interesses bij architectuur, duurzaamheid en de ontwikkeling van de vastgoedmarkt. Een constant veranderende markt en alle ontwikkelingen daaromheen houden hem scherp en op deze manier probeert hij zich te onderscheiden. Momenteel is hij bezig met een studie Energieprestaties en duurzaamheid binnen utiliteitsgebouwen welke hij begin 2020 verwacht af te ronden. Kortom een leergierige, ondernemende, betrouwbare makelaar.

email: nick@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 6 8185 5741


Angela Spruit
office manager

Dienstverlening loopt als een rode draad door het CV van Angela. Ze is werkzaam geweest in de zorg, de luchtvaart en het bedrijfsleven.
Vanaf 2000 was zij als intermediair actief op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en heeft voor veel Amsterdamse bedrijven zinvolle vrijwilligersprojecten georganiseerd. De laatste paar jaren heeft zij als management assistent gewerkt voor onder andere Allen & Overy en Lexence. Sinds januari 2019 versterkt zij ons team als office manager. Met haar passie voor 17eeeuwse kunst en de stad Amsterdam voelt Angela zich thuis op ons kantoor nabij het Museumplein.
 

email: angela@ksbedrijfsmakelaars.nl
tel: +31 207994898