Ons kantoor


Betrouwbaar, Amsterdams, ervaring en humor

Informeel, no-nonsense, assertief, creatief, flexibel en betrouwbaar, met kundige makelaars.
KS Bedrijfsmakelaars is een allround makelaarskantoor dat advies geeft over de aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte. Met 16 jaar bestaansrecht en een breed netwerk.

Ons speelveld ligt vooral in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord en Amsterdam-Centrum, maar we bestrijken ook het zogenoemde Groot Amsterdam. We richten ons niet alleen op de aan- en verhuur, maar doen ook beleggingen, beheer en aan- en verkoop van bedrijfsruimtes. Particuliere eigenaren, midden- en kleinbedrijf, zakelijke dienstverleners, creatieve bedrijven en beleggers weten ons te vinden.

 

Zij aan zij optrekken met de cliënt

Vanaf het moment dat de cliënt met ons contact opneemt, staat die centraal. Stap voor stap gaan we gezamenlijk door het proces en begeleiden en adviseren wij de cliënt op elk terrein. Dat kan zijn bij de verhuur van een bedrijfshal in Amsterdam, bij de zoektocht naar een pand in het centrum of bij het beheer van een kantoorruimte op de Amsterdamse Zuidas.

 

Makelaars die hun vak verstaan

Iedere makelaar van ons kantoor heeft een makelaars-achtergrond. Door middel van opleidingen, certificaten, ervaring en uitgebreide kennis van de lokale markt vormt KS Bedrijfsmakelaars dé gesprekspartner van commercieel vastgoed in Amsterdam. Waarbij we veel waarde hechten aan een integere, discrete en informele manier van werken.

Altijd op zoek naar creatieve oplossingen

Na deskundig advies is creativiteit onze tweede natuur. Dankzij ons brede netwerk vinden wij altijd een oplossing. Heeft u bijvoorbeeld een architect, fotograaf, aannemer of notaris nodig? Dan weten wij er een te vinden. Zit u met een financiële kwestie in de maag? Dan zoekt KS Bedrijfsmakelaars samen met u naar een passende oplossing.

Wilt u meer weten over ons kantoor? Bel of mail naar KS Bedrijfsmakelaars.