Over ons


KS Bedrijfsmakelaars: betrouwbaar, creatief en met humor

Of u nu een winkelpand zoekt, een kantoor in het centrum van Amsterdam wil verhuren of juist iets buiten de hoofdstad – KS Bedrijfsmakelaars, opgericht in 2003, heeft alle capaciteiten in huis om u daarbij te helpen. We zijn gespecialiseerd in de aan- en verhuur van grote en kleine kantoren en bedrijfspanden in Amsterdam-Zuid en -Noord, maar ook daarbuiten en rond Amsterdam.

Tevens kunnen we u helpen en adviseren bij het beheer van een pand, het heronderhandelen van contracten en beleggingen. Particuliere eigenaren, midden- en kleinbedrijf, zakelijke dienstverleners, creatieve bedrijven en beleggers kunnen bij ons terecht voor een gedegen en onafhankelijk advies op al deze terreinen.

KS Bedrijfsmakelaars denkt aan het totale plaatje. We streven ernaar om onze cliënten kundig te adviseren en kiezen voor een persoonlijke, eerlijk en integere aanpak. Elke makelaar van ons kantoor kent de vastgoedmarkt van Amsterdam door en door. We doen meer dan meedenken en zoeken met u naar creatieve oplossingen, waarbij we voor elke cliënt 24/7 klaar staan.

Het draait bij ons niet alleen om het resultaat. Als vanzelfsprekend zijn we integer en opereren we onafhankelijk. Maar bovenal werken we graag in een ongedwongen sfeer met een gezonde dosis Amsterdamse humor en gogme en zijn we wars van formeel gedoe.


Ons team: allround, ervaren, kundig en no-nonsense

Allround, zo valt het team van KS Bedrijfsmakelaars het beste omschrijven. Ons kantoor bestaat uit makelaars die hun ervaring en kennis koppelen aan integriteit en enthousiasme. Elke makelaar heeft zijn eigen kwaliteiten (van creatief tot en met assertief), heeft kennis van zaken en beschikt over een breed netwerk. Daardoor vullen ze elkaar aan en kan ieder vraagstuk worden opgelost.


Ons kantoor: in hartje Amsterdam

Het kantoor is gevestigd op het concertgebouwplein, nabij het museumplein. KS Bedrijfsmakelaars is een flexibel, informeel en onafhankelijk kantoor en een sterke speler in de Amsterdamse vastgoedmarkt. 


Ons vergoedingsbeleid: altijd in overleg

Wie overgaat tot de aan- of verhuur van een bedrijfspand en in zee gaat met een makelaar dient rekening te houden met het betalen van een courtage. Bij KS Bedrijfsmakelaars geschiedt de hoogte van de vergoeding altijd in overleg. Waarbij we de courtage afstemmen op de verwachte werkzaamheden en het resultaat. Wij kunnen u een vrijblijvend voorstel doen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over KS Bedrijfsmakelaars? Neem dan contact met ons op.