Verkoop & verhuur


Verhuurmakelaar of verkoopmakelaar nodig?

KS Bedrijfsmakelaars is van alle markten thuis. We begeleiden particuliere eigenaren, midden- en kleinbedrijf, zakelijke dienstverleners, creatieve bedrijven en beleggers bij de verhuur en verkoop van kleine en grote bedrijfspanden in Amsterdam en omgeving. Als verkoopmakelaar en verhuurmakelaar draaien we de hand niet om voor een kantoorunit in Amsterdam-Zuid of een industriële bedrijfshal in Noord.  

 

KS Bedrijfsmakelaars is kundig, persoonlijk en onafhankelijk. Dat niet alleen. We werken in een ongedwongen en informele setting, met Amsterdamse humor, en zijn oplossingsgericht. Met makelaars die hun vak verstaan en verder kijken dan alleen de makelaardij.
 

De cliënt staat altijd centraal

Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Om te beginnen starten we met een persoonlijk gesprek. Vervolgens gebeurt alles in samenspraak met de cliënt: adviseren, begeleiden en onderhandelen over de prijs. We geven eerlijk advies, gaan voor het maximaal haalbare resultaat en bieden juridisch advies aan. We zijn voortdurend in overleg met u.

 

Ons netwerk richt zich niet alleen op vastgoed. Zoekt u een aannemer? Wilt u een architect of een fotograaf? Heeft u een verhuisbedrijf nodig? Dan brengen wij u met hen in contact. We kennen ook de weg naar fiscalisten, advocaten en notarissen. We denken mee met de cliënt. Ligt de prijs van een pand te hoog? Dan kijken we naar een financiële oplossing. Dit alles heeft tot gevolg dat onze cliënten ons jarenlang trouw blijven.
 

Verkoopmakelaar en verhuurmakelaar met kennis en ervaring

Sinds 1990 lopen we als verkoopmakelaar en verhuurmakelaar mee in de vastgoedwereld. We kennen de Amsterdamse markt tot in detail. Beschikken over de juiste certificaten, hebben specialistische kennis en hechten waarde aan integriteit. Ook staan we niet stil en zijn we constant bezig met bijscholing.

 

Bij KS Bedrijfsmakelaars doet u niet alleen zaken met de desbetreffende makelaar. Het hele team denkt mee en staat voor u klaar.

Wilt u meer weten over ons als werk verkoopmakelaar en verhuurmakelaar? Mail of bel naar KS Bedrijfsmakelaars.