Beleggingsmakelaardij


Wilt u investeren in vastgoed in Amsterdam?

De vastgoedmarkt in Amsterdam is veelzijdig. Dat komt door de komst van nieuwe gebouwen en winkelcentra, oude panden die worden gerenoveerd en getransformeerd en de historische grachtenpanden. Investeren in Amsterdams vastgoed loont. Ondanks het lage rendement is beleggen in Amsterdams vastgoed nog steeds aantrekkelijk. Want hoe leuk is het om uw eigen pand te zien?

Als beleggingsmakelaar heeft KS Bedrijfsmakelaars alles in huis om u te begeleiden bij het investeren in vastgoed in Amsterdam.

 

Op zoek naar een beleggingsmakelaar?

Wie wil beleggen in onroerend goed zal erachter komen dat dat meer behelst dan het doen van een investering. Het is immers ook belangrijk dat u de juiste prijs betaalt, de markt goed kent en de juiste overeenkomsten sluit. KS Bedrijfsmakelaars kent alle ins and outs in het investeren in vastgoed in Amsterdam en kan u stap voor stap begeleiden.

Maar wij doen meer dan alleen optreden als beleggingsmakelaar. Wij kunnen ook het beheer van uw vastgoed op ons nemen. Zodat u haast geen omkijken heeft naar uw vastgoed. Zo kunnen we ons richten op de financiële taken, zoals het innen van de huur. Of we zorgen voor het technische onderhoud. Alles om u als eigenaar te ontzorgen.   

 

Zoekt u naar de beste beleggingspanden in Amsterdam?

Amsterdam kent vele plekken met aantrekkelijke beleggingspanden. Zoals Zuid met zijn gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer, de snelweg en Schiphol. Amsterdam-Noord is volop in ontwikkeling. KS Bedrijfsmakelaars kent de Amsterdamse markt en vindt voor u de beleggingspanden met toekomst, bijvoorbeeld door het omzetten van een kantoor of bedrijfsruimte naar woningen.

We handelen in het belang van de opdrachtgever, gaan voor de scherpste prijs en zijn eerlijk, integer en vakkundig.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen.