Bedrijfsmakelaardij


Bedrijfsmakelaar in Amsterdam nodig?

Amsterdam heeft voor iedereen wat, zowel voor de eigenaar als de huurder. Zit u in de creatieve sector dan is Amsterdam-Noord met zijn scheepswerven en industriële gebouwen hét adres. Kiest u liever voor een kantoor dicht bij de ring en Schiphol dan kunt u niet heen om Zuid. Gaat u liever voor grandeur en historie dan is de grachtengordel the place to be.

Als bedrijfsmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en kennis van de Amsterdamse markt. Die komen meer dan goed van pas als u op zoek bent naar een kantoor in de hoofdstad.

 

Bedrijfsmakelaar in Amsterdam met kennis van zaken

KS Bedrijfsmakelaars is ruim een kwart eeuw werkzaam in Amsterdam en omgeving (Groot Amsterdam). Ons kantoor zit midden in het centrum van de stad. We kennen de markt door en door en beschikken over een zeer uitgebreid netwerk. We kennen elk pand, iedere straat en elke wijk. We weten de routes naar Schiphol, de treinstations en de snelweg.

Onze makelaars hebben ieder hun eigen specialismes en als dat nodig is, vullen zij elkaar aan. De ene bedrijfsmakelaar weet alles over industriële gebouwen in Noord, een ander blinkt uit in kantoorpanden op de Zuidas of een kantoorunit aan de gracht. Naast hun kennis van de markt staan ze garant voor betrouwbaarheid, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt.

 

Meer dan alleen een bedrijfsmakelaar

Onze kennis beperkt zich niet alleen tot bedrijfspanden of bedrijfsruimtes. We denken met u mee en zoeken naar gerichte oplossingen. We helpen u graag aan een notaris, aannemer of een architect. Worstelt u met het financiële plaatje dan gaan we met u om de tafel zitten om een oplossing voor u te vinden. Het maakt dat onze cliënten ons trouw blijven.

Met KS Bedrijfsmakelaars haalt u een bedrijfsmakelaar binnen die meer doet dan alleen een kantoor vinden in Amsterdam.

 

Meer weten? Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.