Aanhuur & aankoop


Aankoopmakelaar nodig voor een bedrijfspand?

Liefde maakt blind. Ook bij de aankoop van een bedrijfspand in Amsterdam. Want hoe bijzonder dat grachtenpand, die voormalige scheepswerf of dat moderne kantoorgebouw ook is, ze kunnen altijd gebreken vertonen die u over het hoofd ziet. Een aankoopmakelaar is er om u te wijzen op belangrijke aandachtspunten.

Een aankoopmakelaar begeleidt u door het hele proces tijdens het aanschaffen van een bedrijfspand. KS Bedrijfsmakelaars heeft kennis van de markt, onderhandelt voor u en helpt met het contract.

 

Samen op zoek naar het meest geschikte kantoor

Bedrijfspanden zijn er in vele soorten en maten. Maar wat voor een kantoor past het beste bij uw bedrijf? Bent u op zoek naar een pand in hartje Amsterdam of juist dichter bij Schiphol? Eentje met een eigen parkeerplaats? KS Bedrijfsmakelaars heeft overzicht over de hele markt: van industriële fabriekshallen en moderne kantoorgebouwen tot en met kleinere units.

Samen met de cliënt gaan we op zoek naar het meest geschikte bedrijfspand. Maar ons werk als aankoopmakelaar beperkt zich niet alleen tot het vinden van een kantoor. We hebben een netwerk dat verder gaat dan alleen de makelaardij. Wilt u verbouwen? Dan kennen wij een vakkundige aannemer. Zoekt u een bekwame notaris? Dan helpen wij u aan de juiste persoon.

 

Een aankoopmakelaar die elke stap met u doorneemt

Tijdens het aankoopproces zetten we geen stap zonder de cliënt daarbij te betrekken. Vanaf het moment dat u met ons in zee gaat, houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. We nemen u mee in het gehele proces: van de zoektocht naar een bedrijfspand tot en met het zetten van de uiteindelijke handtekening onder de overeenkomst.

Dat doen we met makelaars die hun sporen in de makelaardij hebben verdiend. Die integer en oprecht zijn en handelen naar de wensen van de cliënt.

Wilt u meer weten over ons werk als aankoopmakelaar? Neem dan gerust contact met ons op.