Diensten


Wilt u een bedrijfspand verkopen of verhuren?

Van oude fabriekshallen tot en met grachtenpanden – bij KS Bedrijfsmakelaars draait het om het verhuren of verkopen van kleine en grote bedrijfspanden in Amsterdam. Hierbij zetten we ons in voor elke cliënt, zoals eigenaars, gebruikers, beleggers en ontwikkelaars. Met een groot netwerk en kennis van de markt. Op een manier die bij ons past. Natuurlijk integer, flexibel en persoonlijk, maar ook met humor en assertiviteit. En, we staan pal naast onze cliënt.

 

KS Bedrijfsmakelaars staat u bij op tal van terreinen

KS Bedrijfsmakelaars richt zich niet alleen op de verhuur of verkoop van kantoorpanden. We houden ons ook bezig met aankoop en aanhuur, vastgoedbeheer, beleggingsmakelaardij en het heronderhandelen van een nieuwe huurovereenkomst. Neem daarom contact met ons op.

 

Een bedrijfspand verkopen en verhuren

Of het nu is in Amsterdam-Zuid of in Amsterdam-Noord – KS Bedrijfsmakelaars geeft advies over het verkopen en verhuren van een bedrijfspand. Daaronder vallen onder andere winkels, kantoren of voormalige fabrieken, maar ook kleine units. We zorgen ervoor dat het verkoop- verhuurtraject van het begin tot en met het einde soepel verloopt.

 

Aankopen en aanhuren

Wilt u een kantoorpand in Amsterdam-Noord dat geschikt is voor creatieve beroepen? Of wilt u juist liever dicht bij Schiphol zitten? Of heeft u de voorkeur voor een gebouw met een eigen parkeerplaats? Via KS Bedrijfsmakelaars koopt en huurt u zowel kleine als grote kantoorpanden aan die passen bij uw wensen.

 

Vastgoedbeheer

Het beheer van vastgoed is een veelomvattende taak. Denk maar aan de financiële aspecten, het onderhoud van een pand en het opstellen van huurcontracten. KS Bedrijfsmakelaars kan alle taken die bij vastgoedbeheer horen op zich nemen. Door dit ‘ontzorgen’ houdt u als eigenaar tijd over voor andere bezigheden.

 

Beleggingsmakelaardij

Bij beleggingsmakelaardij komt meer kijken dan alleen beleggen in onroerend goed. Om alles in juiste banen te leiden begeleidt en adviseert KS Bedrijfsmakelaars bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. We waarderen het vastgoed, analyseren de markt, passen de huurcontracten daarop aan en zorgen dat alles correct verloopt.

 

Heronderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst ten einde dan loont het de moeite om te onderhandelen over een nieuw contract. Dat kan zijn over de huurprijs, de servicekosten of over achterstallig onderhoud. KS Bedrijfsmakelaars gaat namens u in heronderhandeling met de eigenaar of huurder, zodat u zich kan concentreren op uw werk en uiteindelijk beschikt over een nieuw en goed contract.

Bent u van plan een bedrijfspand te verkopen of te verhuren? Of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten? Neem contact op met KS Bedrijfsmakelaars.