Terug naar de resultaten
Verhuurd
dsc_0023

Oudezijds Voorburgwal 322

1012 GM Amsterdam
Huurprijs € 1.650,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Het kantoor ligt op 200 meter van de Universiteit van Amsterdam (Oudemanhuis Poort), in de directe omgeving van theaters, restaurants en hotels (W Amsterdam,The Grand, Hotel V).
Een schitterende ruimte met een vrije hoogte van ruim 4 meter in een recent gerenoveerd grachtenpand. De kantoorruimte is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer gezien de diverse tramverbindingen en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het kantoor ligt op 200 meter van de Universiteit van Amsterdam (Oudemanhuis Poort), in de directe omgeving van theaters, restaurants en hotels (W Amsterdam,The Grand, Hotel V).
Een schitterende ruimte met een vrije hoogte van ruim 4 meter in een recent gerenoveerd grachtenpand. De kantoorruimte is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer gezien de diverse tramverbindingen en de aanleg van het metrostation "Rokin" en de bijbehorende parkeergarage. De kantoorruimte omvat circa 55 m² gelegen op de bel-etage met in het souterrain een pantry en een toilet.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding Per 01-03-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 55 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.