Terug naar de resultaten
Te huur
Johan Van Hasseltkade 204 in Amsterdam 1032 LP

Johan van Hasseltkade 204

1032 LP Amsterdam
Vraagprijs € 245,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Midden in het dynamische Amsterdam Noord is gelegen het duurzame en multifunctionele gebouw Patch 22. Momenteel is circa 112 m2 industriële en creatieve, commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een zelfstandige unit met een markante en eigenzinnige uitstraling welke uitermate geschikt is voor bedrijven die zich willen onderscheidingen aan de reguliere gebruiker. Patch 22 kan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 112 m² In units vanaf 112 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Midden in het dynamische Amsterdam Noord is gelegen het duurzame en multifunctionele gebouw Patch 22. Momenteel is circa 112 m2 industriële en creatieve, commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een zelfstandige unit met een markante en eigenzinnige uitstraling welke uitermate geschikt is voor bedrijven die zich willen onderscheidingen aan de reguliere gebruiker. Patch 22 kan gehuurd worden als kantoor, showroom, sportfaciliteit, winkel, als huisvesting voor medici en andere toepassingen. Het object is voorzien van een aanzienlijke vrije hoogte (6,5 m) en dankzij het feit dat de ramen van vloer tot plafond lopen is het gehuurde voorzien van zeer veel daglicht. Amsterdam Noord kenmerkt zich door een diversiteit aan functies, industrie, bedrijvigheid en kantoor. Diverse bedrijven hebben gekozen voor deze omgeving.

Het object is recent geheel op moderne wijze gerenoveerd en voorzien van o.a. een nieuw keukenblok en zonnewering. Deze ruimte is zo te betrekken.

Unit 2A is in totaal ca. 112m2 verdeeld over:
Ca. 66m2 gelegen op de begane grond
Ca. 46m2 gelegen op de tussen verdieping

Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd o.a. voorzien van:
• eigen entree
• gietvloer
• twee pantries
• toilet
• douche
• databekabeling
• verlichtingsarmaturen
• zonnewering
• airconditioning

Er is 1 parkeerplaats beschikbaar op het achter gelegen afgesloten parkeerterrein.
De kosten voor deze parkeerplaats bedragen € 250,- per maand te vermeerderen met BTW. Verder geldt er betaald parkeren op de openbare weg.

Beschikbaarheid is in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 245,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 112 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 1 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 3.000,- excl. BTW Diversen In units vanaf 112 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
112 m²
In units vanaf
112 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring