Terug naar de resultaten
Te huur
Transformatorweg 38 - 72 in Amsterdam 1014 AK

Transformatorweg 38 - 72

1014 AK Amsterdam
Huurprijs € 4.200,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Dit multi-tenant kantoorgebouw is gelegen aan de Transformatorweg 38 nabij station Sloterdijk. Het volledige kantoorgebouw bestaat uit een begane grond met daarboven vijf bouwlagen. Onder het gebouw zit een parkeergarage. Er is in totaal circa 10.000 m² kantoorruimte. De voor- en zijgevel van het gebouw zijn vernieuwd. Daarnaast wordt binnenkort de voorkant van het kantoorgebouw aangepast en komt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1822 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 6
Lees meer

Omschrijving

Dit multi-tenant kantoorgebouw is gelegen aan de Transformatorweg 38 nabij station Sloterdijk. Het volledige kantoorgebouw bestaat uit een begane grond met daarboven vijf bouwlagen. Onder het gebouw zit een parkeergarage. Er is in totaal circa 10.000 m² kantoorruimte. De voor- en zijgevel van het gebouw zijn vernieuwd. Daarnaast wordt binnenkort de voorkant van het kantoorgebouw aangepast en komt er in de nabije toekomst een sociaal hart op de vierde verdieping voor alle huurders.
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar per auto via de Ringweg A10 (afslag havens West) en de N5. Wat OV betreft: Buslijn 22 vanaf het Centraal Station stopt voor de deur. Metrostation Isolatorweg bevindt zich op minder dan vijf minuten loopafstand en geeft toegang tot lijn 50.

Per direct is er in totaal 1.822 m² beschikbaar aan kantoorruimte, verdeeld over de 4e verdieping: (300 m² v.v.o) en de 5e verdieping ( 1.522 m² v.v.o.)
Beide vloeren bieden uitstekende mogelijkheden voor het creëren van een eigen identiteit met uw organisatie.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.200,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Servicekosten € 57,50 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1822 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.950,- excl. BTW Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 6 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1822 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
6
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Receptie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring