Terug naar de resultaten
Westermarkt 7 in Amsterdam 1016 DH

Westermarkt 7

1016 DH Amsterdam
Huurprijs € 40.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR | Westermarkt 7-H, 1016 BX Amsterdam.

Omschrijving object
Het monumentale en markante pand is gelegen aan de bruisende Westermarkt 7 in Amsterdam. De westermarkt is zeer centraal gelegen wat zorgt voor veel passanten bij de winkels. De winkel bestaat uit circa 85 m2 v.v.o. winkel-/bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en entresol verdieping. Daarnaast heeft het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² In units vanaf 85 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR | Westermarkt 7-H, 1016 BX Amsterdam.

Omschrijving object
Het monumentale en markante pand is gelegen aan de bruisende Westermarkt 7 in Amsterdam. De westermarkt is zeer centraal gelegen wat zorgt voor veel passanten bij de winkels. De winkel bestaat uit circa 85 m2 v.v.o. winkel-/bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en entresol verdieping. Daarnaast heeft het pand een buitenruimte.
Het object is gelegen in het historische centrum van Amsterdam, nabij het Anne Frank Museum en de befaamde Negenstraatjes. De locatie kenmerkt zich door een mix van wonen, werken en winkels. Daarnaast bevinden zich veel voorzieningen in de directe nabijheid van het gebouw zoals galeries, musea, hotels, restaurants en lunchgelegenheden.


Toelichting op de foto's/ sfeerimpressies
Momenteel is de winkel in gebruik als gifts en ticket winkel, de foto's geven een goed beeld van de huidige exploitatie. De renders/ sfeerimpressies geven een goed beeld van de mogelijkheden met het pand.
De verhuurder is bereidt om een eventuele renovatie voor zijn rekening uit te voeren, e.e.a. afhankelijk van de wensen van de huurder en overeengekomen huurvoorwaarden.

Bestemming
Het pand mag gebruikt worden als winkelruimte e.e.a. conform  het vigerende bestemmingsplan “Westelijke binnenstad” is de bestemming Centrum - 3

TE HUUR | Metrage | Oppervlak
Circa 85 m2 v.v.o. (98 m2 b.v.o.) NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Locatie | bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de Westermarkt, een van de meest kenmerkende en karakteristieke plekken van Amsterdam met de Westerkerk als middelpunt. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere de negen straatjes, de Jordaan en ook het Centraal Station is vlakbij. Vanaf de Westermarkt vertrekken er verschillende trams, 13, 14, 17, waardoor u binnen enkele minuten op het Centraal Station staat. Met eigen vervoer is het pand goed bereikbaar via de Rozengracht.

Jaarhuur:
40.000,00 btw onbelast. 

Btw over huur: Nee.
 
Huurbetaling:
Per maand vooruit.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 40.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 85 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.