Terug naar de resultaten
Verhuurd
Van Der Madeweg 23 in Amsterdam-Duivendrecht 1114 AM

Van der Madeweg 23

1114 AM Amsterdam-Duivendrecht
Huurprijs € 6.250,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Het object bestaat uit een showroom, kantoor en werkplaats met parkeerruimte. Bestemming is bedrijfsruimte en leent zich uitstekend als showroom met opslag.
De beide panden zijn gelegen op een zeer dynamische locatie, in de oksel van de A9, A10 en de A2 op het industrie-/bedrijventerrein Amstel II, nabij de Hanos, Macro en de Ven. Mede dankzij deze ligging is het object zeer populair bij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 830 m² In units vanaf 830 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het object bestaat uit een showroom, kantoor en werkplaats met parkeerruimte. Bestemming is bedrijfsruimte en leent zich uitstekend als showroom met opslag.
De beide panden zijn gelegen op een zeer dynamische locatie, in de oksel van de A9, A10 en de A2 op het industrie-/bedrijventerrein Amstel II, nabij de Hanos, Macro en de Ven. Mede dankzij deze ligging is het object zeer populair bij gebruikers.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 6.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 830 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 830 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 830 m² Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
830 m²
In units vanaf
830 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.